Huisregels corona - Haar en Nagels

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

De Salon


Hoi allemaal,

Eindelijk, we mogen weer! Zoals jullie waarschijnlijk wel gehoord hebben mag ik als kapper en nagelstyliste vanaf komende maandag 11 mei mijn salon weer openen.

Hygiëne en Corona:
Om de salon te mogen openen moet ik uiteraard wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Hiervoor heb ik ondertussen al wat wijzigingen aangebracht waaronder: een spatscherm op de nageltafel, iets meer ruimte gemaakt in de salon en papieren handdoeken voor na het handenwassen.
Tevens horen hierbij ook een aantal huisregels waarbij ik jullie hulp nodig heb:
- Graag je afspraak (liefst op tijd) afzeggen:
o Bij ziekte of verkoudheid
o Als 1 van de gezinsleden ziek is of verschijnselen heeft
o Als je de laatste 2 weken Corona gehad hebt
o Heb je om een andere reden een minder goede gezondheid, neem dan gewoon geen risico
- Bij binnenkomst zal ik jullie vragen om je handen te wassen
- Kom alleen (ook geen kinderen meenemen)
- Aangezien mijn salon niet zo groot is kan ik geen 2 klanten tegelijkertijd ontvangen. Het gebeurt gelukkig niet zo veel maar als ik een beetje uitloop kan ik jullie dus vragen om even in de auto te wachten. (houd je telefoon even in de gaten als je een afspraak hebt, als het lukt stuur ik jullie op tijd een berichtje wanneer ik uitloop)
- Liefst betaling via pin (Contactloos)
- Ik wil jullie verzoeken om tijdens het bezoek aan de salon zo min mogelijk aan te raken. Uiteraard zal ik zorgen dat deurkrukken, leuningen, stoelen en tafels regelmatig worden schoongemaakt.
- Mondmaskers lijken niet verplicht te worden maar als jij dat wilt mag je natuurlijk een mondmasker dragen (zelf meenemen). Tijdens een nagelbehandeling zal ik zelf ook veelal een masker dragen.

Let op! kleine tariefwijziging:
Om aan alle maatregelen te kunnen voldoen heb ik in mijn salon ook enkele aanpassingen moeten doen, tevens zal ik wat meer tijd moeten inplannen voor de behandelingen zodat de kans dat klanten tegelijkertijd in de salon zijn kleiner wordt en ik heb wat extra tijd nodig om de salon na iedere klant weer schoon te maken. Helaas ben ik hierdoor wel genoodzaakt om de tarieven voor de behandelingen iets te verhogen. Het zal er op neer komen dat je helaas per behandeling € 2,00 meer betaald.

Mocht je vragen hebben, stel ze gerust en ik zie jullie graag snel weer.

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu